Scènefoto ‘De Familie van Nielie breekt de tent af’

Scènefoto ‘De Familie van Nielie breekt de tent af’

Voorstellingen en optredens 

Dit jaar zal ik afstuderen aan het ArtEZ Conservatorium, richting Muziektheater. Hier heb ik mij verdiept in het spelen/maken van modern muziektheater en performance, zangcoaching en compositie. Ik heb mij gespecialiseerd als muziektheater-performer en maker.

Hieronder vind je een overzicht van voorstellingen die ik heb gespeeld, optredens en aankomende projecten. Kijk ook eens in de fotogalerij op de homepagina!

2018-2019

 
A5-flyer-De-Familie-van-Nielie-DEF-voorzijde-nxr93dnzbvdngevz7nbjli1fx5yrgde9vgirw2hs12 (1).jpg

De Familie van Nielie breekt de tent af - Kwatta
Regie: Josee Hussaarts

Momenteel speel ik in deze familievoorstelling, dit is tevens mijn afstudeerstage. Tussen 14 december 2018 en 3 maart 2019 reist deze productie langs grote theaters in heel Nederland.

'De Familie van Nielie, een splinternieuw gezin, woont sinds kort met elkaar onder een dak. Samen met een hond, een varkentje, oma en een filosoof in de kast.
Het is winter, iedereen heeft het koud, Jonathan is jarig en dan…. gebeurt er iets waardoor de zon gaat schijnen en de Familie van Nielie zich plotseling in het hartje van de zomer bevindt. Maar de Familie van Nielie is niet alleen.
Ziet Jonathan dubbel, of zijn dat echt twee meisjes die sprekend op elkaar lijken? En wat komt daar met stramme passen aangebliep-bliep-bliept? Waarom krijgt oma Wil steeds geheimzinnige telefoontjes?'

Ik hoop dat je komt kijken! Wil je meer informatie of de speellijst bekijken? Klik dan hier: https://www.kwatta.info/voorstelling/familie-nielie-breekt-tent-af/

2015

rsz_poster_marin_full_res_export.jpg

Afstudeervoorstelling 'Schoon Genoeg'
Regie: Michaël van Buuren

Als de tijd zich tegen je keert.
Wat doe je dan?
Blijf je zitten of sta je op?
Of maakt het niet uit?
Omdat de tijd zich niets van je aantrekt…

Regie: Michaël van Buuren, choreografie: Yannick Baetens en Germa Scholten
Piano: Jenneke Rasser, tenorsaxofoon: Patricia Swart, contrabas: Guus Carpaij, flyer: Michaël van Kraalingen

1377973662218.jpg

2013-2014

Nederland Musicalland
Regie: Paul van Ewijk

In theaterseizoen 2013-2014 liep ik tijdens het derde jaar van mijn studie Song&Dance Academie stage binnen het ensemble van Nederland Musicalland van Dommelgraaf en Cornelissen producties. Met de cast van deze voorstelling heb ik ook opgetreden op de Musical Sing-a-Long tijdens de Uitmarkt in Amsterdam en op het Musical Awards Gala in de TheaterHangaar van Soldaat van Oranje.