Passie voor muziek, theater en alles wat daar tussen zit

Als dochter van een muziek/tekstschrijver ben ik opgegroeid met muziek. Na jaren in een koor gezongen te hebben, kwam ik op de middelbare school in aanraking met theater en kwam ik erachter waar mijn passie lag. Ik moest op het podium staan en ging verschillende lessen en cursussen volgen in toneel, musical en zang.

Na mijn VWO werd ik aangenomen bij Song&Dance Academie voor musicaltheater in Zwolle. Tijdens deze opleiding liep ik stage in de voorstelling 'Nederland Musicalland' van Dommelgraaf en Cornelissen Producties. In 2015 studeerde ik af met mijn eigen voorstelling 'Schoon Genoeg' onder regie van Michaël van Buuren. 

Hierna ben ik gaan doorstuderen aan het ArtEZ Conservatorium, richting Muziektheater. Hier heb ik mij verder verdiept in (het maken van) modern muziektheater en performance, zangcoaching en compositie. Ik heb mij gespecialiseerd als muziektheater-performer en maker. Momenteel loop ik stage bij theatergroep Kwatta in de voorstelling 'De Familie van Nielie breekt de tent af' en ben ik mijn afstudeervoorstelling aan het schrijven en maken. In juni 2019 verwacht ik mijn diploma te behalen.

Fotogalerij

Márin

Performances