Zangdates: dé date om jou beter te leren zingen

Zangdates PP (1).png

Podiumpassie doet mee met Proef Cultuur Veenendaal op 15 september, met een uniek concept! Langs de route staat een Podiumpassie-minicaravan, waarin 'Zangdates' plaatsvinden. Een zangdate is een gratis(!) zangles, een moment om een (eigen) lied te laten horen of gewoon een kennismaking, praten over muziek of jouw passie.
Wil jij bijvoorbeeld net even een paar tips en tricks om dat ene lied te kunnen zingen? Of wil je ervaren hoe het is om met mij te werken? Schrijf je dan nu hieronder in óf kom gewoon langs op zaterdag 15 september bij de minicaravan!

De zangdates duren rond de 15 minuten en vinden plaats tussen 12.00-13.15, 15.00-16.15 en 17.45-19.00 uur.  Als je je hieronder inschrijft, zet dat in het bericht in welk tijdsblok je wil komen. 

Naam *
Naam

Artikel Veenendaalse Krant, 8 augustus 2018

Nieuwe lessen Podiumpassie

VEENENDAAL Heb je passie om op te treden? Geniet je van op het podium staan met zang, theater en muziektheater? Maar wil je je zekerder voelen als je optreedt of beter leren zingen? Doe eens een gratis proefles bij Podiumpassie met Márin Kroon.

Márin stond toen ze zes jaar was al op het podium in theater De Lampegiet tijdens een uitvoering van de Muziekschool. ,,Ze hebben me verteld dat ik begon met zingen, toen ik kon praten. Ook mijn vader is veel met muziek bezig, dus ik heb het zeker in mijn opvoeding meegekregen. Op het Rembrandt College deed ik mee met de voorstellingen en talentenjacht en hierna koos ik voor de musicalacademie. Daarna ben ik me nog verder gaan specialiseren en dit jaar zal ik afstuderen aan mijn tweede studie: het ArtEZ Conservatorium in de richting Muziektheater. Hierna mag ik mij 'Bachelor of Music' noemen. Dit seizoen ga ik al op tour door Nederland met een familievoorstelling van theatergroep Kwatta.'' Márin heeft een voorliefde voor modern muziektheater en als performer blijft zij zelf graag zingen. En aan iedereen die ook zou willen optreden heeft zij één advies: ,,Zet door!''

ZANGLES Haar liefde voor het theater wil zij met anderen delen en Podiumpassie startte juli vorig jaar met zanglessen en workshops. ,,Het maken van theater en zingen is fantastisch en ik wil graag mijn kennis over het vak doorgeven. Ook merkte ik in mijn omgeving dat veel mensen het leuk vinden, maar soms niet durven. Ik zeg dan: volg je droom en doe het! Daarom heb ik een traject gevolgd bij Nicoline Pouwer waarin zij mij coachte als ondernemer, artiest en persoon en ben ik onder haar begeleiding Podiumpassie gestart. En zo kom je talent tegen in een meisje van zes tot een liefde voor zingen bij een dame die dat al jaren had willen doen. Wil je graag naar het conservatorium of wil je gewoon beter worden in je hobby? Ik geef zanglessen van 30, 45 of 60 minuten, waarin we werken aan zang- en ademtechniek tot tekstinterpretatie. Maar ook het zekerder voelen door te leren wat bij je past. Dit seizoen start ik tevens met 45 of 60 minuten duoles: samen zingen met plezier en werken aan meerstemmigheid.'' De lessen zijn flexibel af te spreken, hoewel Márin zoveel mogelijk vaste momenten probeert te plannen.

CURSUSSEN Podiumpassie biedt haar cursussen aan in Veenendaal en zij heeft tevens een tienlessenkaart, waarbij je 1 les gratis krijgt. Naast de individuele en duolessen kunt u bij Podiumpassie ook terecht voor kleine groepslessen. Haar workshops zijn er al voor een jonge leeftijd met Peuterfantasie. Maar Márin bezoekt tevens groepen op de buitenschoolse opvang, basisscholen en middelbare scholen met workshops zang, theater, muziektheater en musical. ,,Iedereen kan bij Podiumpassie zijn of haar talent ontwikkelen; volg ook je droom en pak je podium!'', besluit Márin. De nieuwe workshops en lessen starten eind augustus. En een proefles zang is gratis! Volg alle activiteiten van Márin Kroon als performer en het laatste nieuws over haar workshops op haar Facebookpagina: @podiumpassie. Kijk voor meer informatie tevens op haar website: www.marinkroon.com/podiumpassie.