Zangdates: dé date om jou beter te leren zingen

Zangdates PP (1).png

Podiumpassie doet mee met Proef Cultuur Veenendaal op 15 september, met een uniek concept! Langs de route staat een Podiumpassie-minicaravan, waarin 'Zangdates' plaatsvinden. Een zangdate is een gratis(!) zangles, een moment om een (eigen) lied te laten horen of gewoon een kennismaking, praten over muziek of jouw passie.
Wil jij bijvoorbeeld net even een paar tips en tricks om dat ene lied te kunnen zingen? Of wil je ervaren hoe het is om met mij te werken? Schrijf je dan nu hieronder in óf kom gewoon langs op zaterdag 15 september bij de minicaravan!

De zangdates duren rond de 15 minuten en vinden plaats tussen 12.00-13.15, 15.00-16.15 en 17.45-19.00 uur.  Als je je hieronder inschrijft, zet dat in het bericht in welk tijdsblok je wil komen. 

Naam *
Naam